2 månader med bebbe!

Tjolahopp!
2 månader med liten bebbe och nu kan jag väl typ säga att jag kommit in i mammarollen ordentligt och "lärt känna" Molly så jag kan tyda vad det är hon vill osv.

Nu har jag börjat lite smått med rutiner. Exempelvis så sover hon nu mera i sin säng hela nätterna 👍 Och försöker lägga henne samma tid varje natt för att hon ska få någon form av dygnsrytm. Det går sakta men säkert bättre och bättre #hejjamammalaila 😂
Och hon växer så det knakar! Ska till bvc på måndag igen men förra gången vi var där var hon 57cm lång och vägde 5050g min stora tjej. Märks verkligen att hon blir större och större och hon utvecklas och lär sig nya saker fort. Numera vill hon ju helst sitta upp i knät eller i soffan tillsammans med oss. Såklart med tillsyn och stöd då huvudet fortfarande tenderar att bli lite tungt ibland.
Maglöge är dock ingen hitt, men vi tränar der också. 😉

Och jag då?! Jag tränar på, känns äntligen som jag kommit in i lite flyt och är dessutom skönt med nån timme egentid utan att jag måste ha full koll på Molly ( inte för det, jag älskar att vara med henne. Men man behöver egentid också) Ska bli lite skönt att få jobba till sommaren också och få känna på sin nya yrkesroll. Vet dock inte vars det blir än, men hoppas på hemsjukvården 😊

Nä nu ska jag ta och försöka få min lilla tjej att somna om igen (hon vakna till med lite ont i magen) Gonatt på er! ❤

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0