Typiskt helg

Söndag och helgen är snart redan ett minne blått... Är inte det rätt typiskt endå? Känns som att man knappt hinner stanna av och varva ner innan man ska varva upp inför veckan igen 😓
Jaja på måndag väntar då ny praktikplats, nu blir det 2 veckor hemsjukvård. Sedan väntar skola i några veckor.
 
Hade planerat att hinna så mycket nu i helgen men känns inte som jag hunnit nått alls 😂 Jaja har iallafall börjat bli frisk från enu en helvetes förkylning så igår blev det faktist ett lättare styrketräningspass. Åhh så skönt att få använda kroppen igen, blir ju sjuk så länge i taget nu mera så känns som alla muskler hinner försvinna så man får börja om från noll när man blir frisk 😅 Men det är bara kämpa på och försöka anpassa sig till gravidkroppen och hoppas att den blir lika medjölig som den varit innan graviditeten till nästa år (är kanske att hoppas på för mycket, men man ska leva på hoppet 🙈)
 
Ja nu funderar jag på om jag ska fara och träna lite idag också eller om jag ska sjunka in i NKSE plugget igen 🤔 
Svårt val..😂🙈 
 
Nu börjar bebiskulan vara svår att dölja till och med i highwaist träningskläder 😂 Ja det är ju på tiden då vi idag är i vecka 22 +3.
 

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0