Snart är veckan slut...

Onsdag och idag har jag en sådan där seg dag 😴 Jag är trött trotts att jag sovit helt okej, jag har lite ont i kroppen och dålig aptit. Ja jag är gravid idag helt enkelt😂 Är såklart gravid hela tiden men brukar säga att jag "är gravid" då jag verkligen känner av att kroppen inte är som den brukar vara och graviditeten verkligen gör sig påmind med alla sina små krämpor.
Imorgon ska jag till barnmorskan för kontroll, går ju faktist in i vecka 25 imorgon 🙈 Mäta magen och kontroll av hb etc ska göras imorgon. Så får väl se vad hon säger, är ju inte så stor om magen än (kan inte låta bli att hoppas lite på ett extra ultarljud 🙈. Men vi får väl se. Lever rövare därinne gör vårat lilla sprattel iallafall 😂
 
Har iallafall varit på praktiken idag och känns både tråkigt och väldigt skönt att jag på måndag ska tillbaka till skolan och få läsa i ca 3 veckor innan jag ska ut på mer praktik igen. Tycker det är skönt att få planera pluggandet liye själv och inte veta att man ska vara på praktiken mellan 8 och 16 varje dag för att sen veta att ännu mer plugh endå väntar när man kommer hem.
 
Nu ska jag se om jag inte kan kicka igång motivationen och fara och träna lite annars får det bli lite NKSE plugg istället 🤓📚✏
 
Såhär såg då gräsmattan ut imorse då jag for till praktiken ^^ Nu är vintern här och snart väntar kyla och snökaos 🌨❄ (Blev att skicka Robin och byta däck på min bil idag 🙈)
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0