Onsdag och mitt i veckan

Onsdag och ca 2 veckor kvar till tenta, sen väntar c-uppsattsen 😅
Idag har vi haft semenarium, och det gick bra. Kan vara ganska intressant att få sitta och disskutera saker med varandra då vi tänker så himla olika ibland. Men det är också skönt att det är över (hatar att redovisa 😞) Nu väntas en hel del tentaplugg men vi har också två obligatoriska moment kvar, Barn-hlr och hälsomottagning. 
 
Ja och lite andra uppdateringar: Var och gjorde fystest på ambulansen i torsdags förra veckan. Klarade det! Så nu är det klart att det blir sommarjobb där, inskolning i april - maj 😁 Är supertaggad!!
 
Deffandet.. Ja det går lite upp och ner, eller ja vågen iallafall men ser endå hur kroppen förändras så jag är ganska nöjd. Bara 31 dagar kvar sen blir det att sluta räkna allt och istället försöka hitta en bra balans. Träningen är lätt att få till i en bra balans men mitt problem är nog kosten (som den lilla gotteråtta jag är 😊) Men nu under deffen har jag nog endå "lärt" kroppen att inse att den inte behöver, framförallt socker så det ska nog gå ganska bra.
 
Resten av dagen blir det att plugga inför tentan och det blir även en sväng på gymmet. Sedan en tidig kväll då jag bara lyckats sova ca 5 timmar inatt och för mig är det alldeles för lite.😴😴😴
Nya celsius BCAA ^^ Har smakat den lila hittils, smakar typ som nocco cassis om man nu har smakat den. Efter träningen blir det att prova smultron 😊Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0