27:e Mars

Tisdag och ikväll passar jag på att bara ligga i soffan och ta det lungt då Robin ändå jobbar 😋
 
Har inte skrivit på ett par dagar men C-uppsatsen tar ganska mycket tid.. Och när vi är lite osäker på hur man ska lägga upp allt och alla artiklar som ska sökas. Suck! Ja det är bara hoppas det snart släpper och blir lite lättare (jag försöker vara positiv iallafall)
 
Annars idag då. Var och fixade med mitt anställningsavtal på ambulansen, samt pratade lite om när jag ska göra mina inskolningstimmar 👌 Blir att jobba hela sommaren (från 4/6 - 19/8) men tror jag kommer trivas så bra att det ska nog inte vara några problem!
Även bockat av ett styrketräningspass idag (överkropp). Gick bra, avslutade med lite intervaller på träningscykeln 💪
 
Imorgon väntas handledning i C-uppsatsen samt jobba med den. Måste även försöka börja plugga till omtentan i psykiatri... Tentafan som jag failade med 2p...
Just det har ju färgat håret igen!
Så här blev resultatet ^^ (efter lite fix) Där det är lila nu var det först typ ljus blått/grått och det ville jag inte ha. Så blev att färga på lila och då blev det betydligt bättre 😊

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0