Midsommarafton

Fredag den 22 juni och det är midsommar. Tråkigt nog öser regnet ner och då detta var min lediga dag på hela veckan så blir det soffhäng tills Robin kommer hem från jobbet. Sedan blir det att fara med några kompisar och äta tacos (jajamän riktig midsommarmat jag vet 😂).
 
Imorgon väntas dygnjobb från kl. 16. Så ja lär väl bara försöka vila tills dess då jag är första nattbil fram till 05 på söndagen. 
Har ju också lyckats dra på mig nån form av mildare förkylning som gjort att jag fått tvär ont i halsen.. Hatar verkligen att ha ont i halsen 😓 Hoppas det går över fort.
 
Blev ett kort inlägg idag men har tyvärr inte så mycket att skriva om. Jobbar ju mest hela tiden och sånt som händer på jobbet kan jag tyvärr inte skriva om (sekretess). 
Så puss och kram sålänge! ❤
 
Bild från första jobbpasset i tisdags ^^ Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0