Fredag 8 juni

Jahapp skolan slutade förra onsdagen och hela den här veckan har jag haft inskolning på ambulansen. Kan säga att jag är rätt slut just nu 😴 Tur att jag bara har måndag kvar sen får jag ledigt 1 vecka innan allt jobb startar på riktigt.
 
Till veckan får vi också tillbaka betyget på C-uppsatsen... Inte taggad.. Jaja bara hoppas det inte är allt för mycket att fixa till 😪
 
Träningen har gått sisådär då jag verkligen inte haft orken att träna efter att vi hållt igång mellan 8-17 på ambulansen och jag har varit såå trött. Blir nog lite bättre till veckan skulle jag tro, då jag får lite mera fritid 😊
Nu blir det tidig kväll och så får vi se vad som händer i helgen. Gonatt ❤
 
Fått prova åka bak på båren i ambulansen bara för att få känna hur det känns ^^ Urk.. åka baklänges i gupp och skit va inte min grej 🤢 Tror jag håller mig till att köra faktist 👌Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0