Graviditets vecka 14

Halloj!
Idag är det måndag igen och ny arbetsvecka men också ny graviditetsvecka är här. Är idag i vecka 14 (13+1) vilket innebär att jag nu gått ca 33% av min graviditet (shit vad fort det går 😮). Vid den här tiden är fostret ungefär 7-8 cm och väger ca 40-50g. (Utgår från appen jag har så det varierar säkert beroende på vars man läser).
Hur mår jag nu då? Värmen är nog mitt stora problem just nu då den suger all energi ur mig. Man ska inte klaga men jag är sämst på att dricka tillräckligt även i normala temperaturer. Ja ni kan ju tänka er hur det är nu 😪. Och äta är ju inte heller min grej när det är cp varmt. Så ja jag äter precis det jag känner att jag är sugen på. Inte alltid det mest näringsrika men det är nått iallafall. Och personligen tänket jag att allt är bättre än inget. Äpplen har blivit min grej, kan äta ett par stycken om dagen bara för att jag inte är sugen på nått annat 😂 Har också hänt att vi skulle ut och äta pizza.. Slutade med att jag bara åt pixxasallad för det var det enda jag fick ner och tyckte var gott. 
Sen har jag jobbat ganska mycket förra veckan och har ganska hårt schema även den här veckan.. Jobbar 6 av 7 dagar bägge dessa veckor och det har gjort att träningen inte riktigt orkats med. Men jag tar det i den mån jag orkar.
 
 Sjukt att det går så fort 😮😮^^ Känns som det var typ förra veckan jag fick ett plus på stickan.
 
Utöver mina äpplen kan det även hända att jag blir spontansugen på nudlar och ofta mitt i natten 😂 Ja och min multivitaminjuice 😋😋
 
Dock är magen så gott som detsamma. Så finns nog ingen som skulle kunna säga att jag är gravid än bara genom att titta på mig 🙈 Översta bilden är från samma dag som jag fick + på stickan (vecka 4+0) och nedre bilden är från idag (vecka 13+1).
 
Nä nu fara och jobba, börjar 15 och går av 15 imorgon. Skönt att det regnar lite idag iallafall. 😊
Puss så länge ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0