Hello 2018!!

Ja då var det nytt år! Hoppas alla hade en supermysig nyårsafton. Själv hade jag det iallafall, vi var med nå kompisar och vid tolvslaget smällde vi raketer uppe på vitberget. Jag älskar verkligen att smälla raketer på nyårs eller ja iallafall titta på dem. Raketer är något jag unnar mig 1gång om året och då får alla som är emot raketer tycka vad dem vill om den saken!
Har tyvärr mest filmat så hittade bara dessa två bilder.
 
Nyårsdagen ska jag vara ärlig och säga att jag sov bort heela dagen. Sov fram till 14.30 😂 Okej att jag brukar sova länge men det tog fan priset.
Idag har jag då hunnit köra årets första träningspass och dessutom har jag pluggat på riktigt bra idag 👌 Dock har jag även fått stå på alla fyra i badrummet och fixa avloppen + tvättmaskinen som fick får sig att börja tok läcka vatten. Men jag fixade det iallafall, hoppas bara det inte börjar strula igen 😜
 
Ja det är vad jag hunnit göra hitills iallafall. Nu blir det sängen för min del, upp imorgon och försöka fixa klart inför tentan som är om typ 9 dagar 😥
Gonatt! ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0