En sån dag...

Nä hur mycket jag än skulle vilja så är vekligen inte alla dagar bra. Idag är tyvärr en sån dag...
Har legat hela natten och haft sån värk i mina leder att jag inte fått sova mer än max en halvtimme i stöten för att sedan ligga och vrida och vända mig i flera timmar. Brukar sällan ha såhär ont men det händer då och då 😪
Så jag som skulle till skolan idag blev hemma...
Ja och resten av dagen har motivationen varit åt fanders och när jag väl ska till gymmet kommer jag inte dit, då en lastbil kört fast och står tvärs över vägen in till gymmet ☹
 
Ja och på det har jag varit sugen på allt onyttigt jag kan komma på.. Typ choklad, max hamburgare och chips.. Suck ja det är bara bita ihop och försöka övertala sig själv om att det bara är en dålig dag och att jag nu inte får ge vika för suget.
 
Ikväll ska jag sätta mig och försöka plugga lite på vårat grupparbete och kanske läsa lite inför tentan. Kanske blir det också en promenad då jag behöver få röra på mig, känns som jag ska rosta ihop annars..
#keepgoing #staystrong #youcandothis
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0