Livet rullar på

Hej och hå!
Ja då var denna tisdag så gott som slut!
Blev lite sovmorgon idag innan jag vaknade av att våran nya lilla familjemedlem satt igång och jama och tyckte vi skulle kliva upp. 
Följde med Dessan till tandläkaren och ja där blev vi ett tag 😝 Sen har jag egentligen inte hunnit med så mycket. Robin tyckte jag skulle följa på Picasso, och ja eftersom jag deffar blev det en grekisk sallad. Inte så dumt faktiskt, dock är det ju inte det mest proteinrika jag fått i mig 😂 Typ sallad, gurka, tomat och fetaost samt lite tzatsiki.
En sväng på gymmet för lite konditionsträning hann jag också med nu på kvällskvisten, för att sedan fara hem och plugga lite innan jag nu gått och lagt mig.
 
Åhhh måste erkänna att jag nästan glömt hur himmla mycket bus det är i en liten kattunge... Kablar är kul men det är också toarullar och allt annat man kan lyckas få tag i 😂😂😪 Men är ju ganska mysigt också! ❤
Lilla Kiara ^^
 

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0