Diethjärna

Suck.. 
Tenta om en vecka i psykiatri.. Det är mycket vi ska kunna på kort tid #livetsomsskstudent 
Ja precis som alltid 😂
Skönt är iallafall att vi inte har någon mer skola innan tentan så nu är det bara plugga på i egen takt. Problemet för mig idag jar varit "diethjärna" (huvudvärk, svårt att koncentrera sig och ett enormt sötsug) Ja bara kämpa sig igenom det.
 
Förutom plugg idag blev det ett sånt där halvdant gympass. Men "diethjärna" kommer även omotivationen.
Har lagt om mitt dietande till att jag äter vanlig mat (inte skräpmat, godis, läsk osv.) när jag är hungrig och inte på bestämda tider. Dock väger och räknar jag alla kalorier så att jag håller mig till det kaloriintag jag satt upp. Detta funkar bättre för mig än matlådor och bestämda tider för mat, det gäller ju som sagt att hitta sitt sätt 😊
 
Imorgon blir det mer plugg, mer träning och förhoppningsvis ett bättre humör än idag 😂 Kanske får jag även ett paket jag beställt från proteinbolaget, vi får se.
Nu blir det sängen för min del 😪
Gonatt ❤
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0