It's a girl!

Idag har vi gjort ett första ultraljud! Sjuk känsla att se den lilla krabaten i magen, framför allt då jag inte har så stor magen än och inte riktigt fått in i huvudet att en liten bebis växer därinne.
Men därinne låg en liten flicka och sparkade och rörde sig för fullt. Hon kände inte för att vara med på bild och ville inte ligga stilla när vi skulle lyssna på hjärtat 😂 Men nu har vi sett henne och hört hennes lilla hjärta (efter lite om och men). 
Det är så många känslor som kommer när man ser sitt lilla barn för första gången (tårarna var inte långt borta 🙈) Men både jag och Robin hade ett leende som hade gått att knyta ovanför öronen. Våran lilla flicka! ❤ 
I övrigt såg allt bra ut. Nu har vi ju varit på privatklinik för att kolla framförallt könet på bebisen, har ett rutinultraljud den 30/8 också 😊 Så då lär dem väl kolla lite mer noga då också och mäta huvud och lårben osv.
Så mycket kärlek till nån man bara sett på bild😍 Vår älskade lilla flicka, du är så välkommen den dag du bestämmer dig för att komma ut 🤰👶
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0