Nu tar jag långhelg.. typ..

Torsdag och uppsatsen är inlämnad för handledning/seminarium. Vi har skrivit och skrivit och nu börjar jag väl nånstans se ljuset i tunneln. Trotts att jag är helt säker på sågning på onsdag (då vi har seminarium/handledning) Men nu blir det paus från skrivandet till på onsdag. Hjärnan behöver vila upp sig lite, jag behöver sova och få tänka och göra annat!
I helgen har jag dock inskolning på ambulansen men det ser jag fram emot då jag tycker det är såå himla kul.
 
Träningen går riktigt bra. Blev en underkroppspass idag med extra fukus på rumpan. Haha har ju insett att jag tränat bort en hel del av den rumpan jag hade 😂 Så nu är det dags att bygga upp den igen 🍑🍑
 
Nu blir det att kolla serier en stund till, sen sova!! Börjar 8 imorgon 😴 Imorgon blir det även middagsbuffe på all star och sen gå på stan då dem har extra öppet till 20.00.
 
Så här ser det ut på bordet när man sitter och skriver^^
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0