Lördag 7/4

Hej och hå!!
Lördag och klockan är i skrivande stund typ 10.55. Startade min dag med att kliva upp vid halv 7.30 för att jag hade omtenta i psykiatri vid 9. Trodde jag skulle vara helt lost och inte kunna nått, för har verkligen inte pluggat alls... Får ju såklart skylla mig själv men C-uppsatsen tar verkligen mycket tid och energi av en.
Jaja skrev då tentan och nu får det gå som det går!
 
Igår hade jag och Robin varit tillsammans i 4 år. Helt sjukt vad tiden går fort! Men ja trivs man och mår bra i ett förhållande så är det väl så det ska vara 😍. Vi gjorde inte så mycket för att fira egentligen, blev att äta ute typ och sen var det typ dags att sova för min del då jag skulle upp idag 😂 Får väl se om vi hittar på nått idag istället.
 
Vill ni veta nått sjukt?? Imorgon är sista dagen med matdagbok/deff/ vägning av mat.
Imorgon gör jag sista dagen på min så kallade deff, har varit ganska slarvig den senaste veckan men försöker endå tänka igenom mina matbeslut. 12 veckor/84 dagar.. Kan säga att jag inte trodde att jag skulle klara av det, men jodå! Vill man så kan man!! 
Tänkte göra ett speciellt inlägg om bara det imorgon. Men progressbilder osv. 
Vad tror ni? Kommer man se nån skillnad från hur jag såg ut för 12 veckor sen?
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0