Organisation och ledarskap

Tisdag... Idag hade vi tenta i organisation och ledarskap, en kurs som va riktigt tråkig att plugga till och dessutom försvann motivationen helt för typen vecka sen. Motivationen försvann eftersom jag hade en omtenta i läkemedelsberäkning som jag måste klara för att få fortsätta utbildningen och den har jag inte fått svar på än, så ja jag gruvar mig ordentligt!
Men vafan tänkte jag igårkväll, lika bra att fara på tentan trotts att jag inte pluggat så bra. Tror ni jag kunde sova?? Precis som vanligt får jag tenta ångest från helvetet men lyckades få drygt 3,5 timmes sömn iallafall. Jahapp och då var det bara fara till skolan och göra den muntliga tentan.. Jag får första frågan och det blir totalt black out! Jaja tänkte jag det går åt helvete.
Sen får man komma in till läraren ensam och han frågar hur man tyckte det gick? Ja åt helvete svarade jag såklart. Till svar får jag, ja du nådde ju inte riktigt fram till ett godkänt. Men du ska få två extra frågor av mig. Han ställde frågorna och det var typ frågor som jag antingen kunde eller bara tänkte logist på. Och vet ni JAG KLARADE DET!! 
Dagens läxa är alltså, även om du inte pluggat ordentligt och inte tror att man ska klara det, Far endå för man vet aldrig!
 
Ja så nu vill jag bara ha svaret på läkemedelstentan, men tills dess tänker jag pusta ut ett tag.
Böckerna för nästa kurs som börjar på torsdag är beställda och jag hoppas som fan att jag får fortsätta.
 
Jag klarade det mot alla odds ^^ Så jävla skönt!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0