Fantastisk resa!

Hej igen!
Nu är det ca en vecka sen vi kom hem till Sverige igen och måste få säga att resan varit fantastisk!
Eftersom detta var min första utomlandsresa var ju självklart allt välldigt spännande och jag ville ha full koll på allt.
Måste endå säga att det jag var mest orolig för var att prata engelska en hel vecka. Trotts all ora jag har haft för denna engelska så gick det ju hur bra som helst, jag behövde bara få känna att jag kunde mer än jag trodde.
Men jaja nu ska ni få lite bilder!
Utsikten från våran balkong ^^
 
Jumbo centrum, ett ställe med massa fina saker. Nackdelen var att det var många som hade likadana grejer och alla ville att man skulle köpa hos dem. Vilket gjorde att många var och drog och tjatade på en vilket jag tycker är rätt jobbigt, jag vill som titta i min egen takt och själv bestämma vad jag vill ha.
 
Självklart blev det några drinkar då man hade all inklusiv. Goda var dem!
 
Och havet... Såå vackert att stå där och bara titta ut över vågorna. Och vattnet såg ut att aldrig ta slut.
 
Lite mer bilder från stranden ^^
 
När man inte är beredd på att vågen ska bli så hög 😂😂
 
Och självklart låg jag i solen en hel förmiddag utan solskyddsfaktor.. Ja jag såg ut lite som en kokt kräfta sen 😂 Men jag blev brun! (och jag använde soldkydd eftet det)
 
 Och eftersom Robin fyllde år var han och jag ut och åt ensamna den kvällen. Super mysig resturang och jätte god mat.
 
Ja vi frös iallafall inte ^^ Åhh vad jag saknar värmen 😍
 
Ja det här är bara några bilder från resan. Vi shoppade ganska mycket men jag har tyvärr inte hunnit ta några kort på de enu. Ska försöka fixa det ikväll! Då återkommer jag med flera bilder 😄Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0