23.28

Äntligen helg! 
Ja asså inte för att mina veckor är direkt jobbiga på något sätt, men jag vet att inatt när Robin kommer hem får jag iallafall rå om honom nån dag. Han jobbar natt och därför sover han hela dagarna sen kliver han upp och far till jobbet igen. Blir som så tomt på nått sätt, även om jag har mitt och oftast håller mig ganska syselsatt.
Som idag, förvisso sov jag helvetes länge. Haha tror klockan var typ 1 när jag väl klev upp. Blev gymmet och en sväng på affären då jag var tvungen att köpa avmaskningsmedel till katterna då någon av dem har fått mask 🤢.  Blev att pyssla på med lite kloklippning då jag endå "bråkade" med dem och det var inte superuppskattat 😂.
Gizmo kände nog att ända sättet att komma undan mig var att tillslut krypa ner i en kartong och lägga sig.
 
Ja och så hade jag tänkt plugga... Det blev inte av. Gjorde mig istället en smoothie och satt mig vid tvn. Ja och nu är jag då för trött så nu blir det snart sova.
 
Blev en riktig proteinsmoothie, blev faktiskt jättegott.
Recept:
Lindhals naturella kvarg 100g
Arla vanlj yoghurt kvarg 200g
En portion av tyngres vaniljdrömmar proteinpulver 35g
Hallon och jordgubbar
 
Tror den skulle passa jättebra till typ frukost då den va riktigt mättande också 👍 Fast funkade till kvällsfika också.
Nu blir det sängen för min del, Gonatt och puss på er❤
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0