Upphängd, nersläppt och överkörd..

Usch är riktigt slö idag.
Började redan igår på praktiken då jag fick ont i huvudet och va som frusen av mig vilket jag är väldigt sällan. När jag hade slutat och kom hem så slog tröttheten igenom totalt och jag somnade en stund. Vaknade lagom till middag och kände mig fortfarande konstig. Ont i kroppen och frös och svettades om vart annat.. 
Suck, kollade temp och ja inte nån hög feber men tillräckligt för att bli helt utslagen.
Idag blir det att vara hemma från praktiken då jag fortfarande är riktig slö och tung i kroppen. Känns lite surt då vi bara har typ en vecka kvar men men. 
Hade ju tänkt träna idag men det får bli imorgon istället. Idag blit det att plugga lite lungt och mest ligga i sängen så man får tillbaka lite ork. 
Imorgon blir det praktik vare sig kroppen vill eller inte eftersom jag har mittsamtal och gärna vill veta hur min huvudhandledare tycker att det går. 
Tycker själv att jag gör det bra men man vet ju aldrig.
 
Nä kanske sätta igång en tvättmaskin också.. Ja jag får se vad jag orkar göra idag.
Puss på er! ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0