Skola igen då.

Tjena! 
Idag var man äntligen tillbaka i skolan igen. Måste säga att det är ganska skönt att slippa praktiken även om jag trivdes superbra, men det blir helt enkelt bara för mycket med praktik och skola samtidigt.
Nu är det bara plugga, plugga och plugga inför den stora tentan om 6 veckor 😪😪 Det ska bara gå bra har jag bestämmt!
Idag har jag iallfall tränat och varit en sväng på stan och beställt tid för klippning och olaplexbehandling för imorgon. Vågar ju knappt tvätta håret då det blir super skört när det är blött och det känns som allt hår ska rammla av 😂😂 Inget skämt, mitt hår ska vara ganska tjockt men nu är det fan tunnare än det någonsin varit. Hoppas olaplexbehandlingen kan rädda mitt hår 😨
 
Just det får ju inte glömma blogglistan..
Dag 3: Favoritårstid!
Måste säga sommaren då jag verkligen älskar då det är varmt och man kan bada ute. Dessutom är det på sommaren som stadsfesten kommer till stan vilket jag också älskar!! Karuseller en sen sommarkväll 😍😍 Åhh längtar så mycket! 
Bjuder på en bild från stadsfesten förra året. Jag och Ida skulle åka no limit 😍
 
Nu blir det sova då jag som vanligt är super trött och klockan som bara är 22.00 😜 
Så gonatt!❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0