Nu börjar vi på en blogglista!

Hallo!
Nu tänkte jag köra en blogglista som är i 30 dagar. Ni kommer inte få se hela listan från början för det kändes inte lika roligt.
 Dag 01 - En bild på mig + 5 fakta om mig själv
 1. Jag har tre syskon, dock är alla bara halvsyskon då jag delar mamma med två och pappa med en av dem.
2. Jag får ofta höra att jag är blyg, sanningen är dock att jag egentligen bara inte har behov av att synas eller höras mest. Jag pratar när jag har nått vettigt att säga annars är jag för det mesta tyst.
3. Mitt längsta förhållande är mitt nuvarande som den 6 april är 3år. Mitt kortaste är 1-2 månader.
4. Jag är en riktigt gotteråtta 😂 men jag försöker dra ner på godsakerna för träningen skull.
5. Jag kan vara riktigt elak. Haha nu tänker ni det kan väl alla, men jag säger alltid exakt vad jag tycker (om någon frågar mig nått) vare sig det är elakt eller inte. Vissa har fått lära sig att har du inget snällt och säga så säg ingenting alls. Men jag lever efter att jag sårar hellre någon med sanningen än gör dem lycklig med en lögn. 
 
Lite om vad jag gjort annars idag då. Hade omtenta idag och har ingen aning om hur det gick faktiskt, det får bära eller brista. Jag svarde iallafall på alla frågor så har jag inte varit helt ute och cyklat så ska jag väl bli godkänd kanske. Har också tränat då jag satt och pluggade hela gårdagen inför tentan idag. Blev idag rygg och biceps. Fyfan taggar inte måndag då det är ben och mage igen, hade sån jävla träningsvärk efter det sist 😂
Nu ligger jag iallafall på sängen och funderar på att sätta igång en film och bara slöa. Jag tror nog jag ska göra det... eller nej först ska jag gå och sätta igång en tvättmaskin men sen ska jag slöa 😄
Puss och kram på er! ❤
          
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0