Första deffardagen

Ja då var snart den här dagen över och jag har ju idag gjort min första deffardag med träning och allt. Nu är det ju bara första dagen men kan säga att jag mår helt okej, känner mig inte hungrig. Känns mer som jag äter hela tiden, visserligen väldigt små portioner men fortfarande jätte ofta. Ska äta 6 gånger om dagen men det får tyärr bara plats 5 gånger idag, eftersom jag sov lite länge och träningen blev ganska sen och drog ut lite på tiden. Men tror det är lungt då jag får i mig lite mer kalorier än det är tänkt då jag tar mjölk till mina shakes, får nämligen inte ner den annars det går bara inte.
Så här såg då min lunch ut. Stekt torsk och kokt potatis och en tomat. 
Ja det är bara fortsätter kämpa, det har ju gått bra idag så. Kanske blir värre längre fram i veckan men det hoppas jag inte.
 
Dagens blogglista: Mina rädslor
Jag är tok rädd för vissa småkryp så som spindlar och getingar typ. Fan det värsta jag vet usch!!
Jag har även en höjdräddsla, tro det eller ej. I karuseller älskar jag höjd och fart men då sitter jag ju fast. Men typ gå ut på en trampolin på badhuset då tror jag att jag ska tuppa av 😂 Eller om jag går en golv av glas eller typ galler och man ser ner på marken och det är en bit upp, ja då vill jag också bara dö.
Annars har jag nog inga andra räddslor som jag kan komma på nu. Finns säkert fler men jag låter bara bli att tänka efter ordentligt 😜
 
Nu ska jag nog ta och äta mitt sista mål för ikväll och sen typ se tv och sova, för ikväll orkar jag nog inte plugga så det får bli imorgon innan body pumpen.
Puss och Kram ❤ Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0