Såå trött...

Halojsan! 
Nu har vi äntligen börjat få lite ordning i lägenheten men fyfan så trött jag har blivit efter ca 5 dagars intensivt flyttande och fixande och så har man ju också jobbat hela dagarna först. 
Jaja nu är det bara att köpa in lite grejer så kommer det bli perfekt 👌
Idag har jag varit på utbildning hela dagen, bara hoppas man kommer ihåg nått sen också 😂 När jag kom hem blev det att kolla nått avsnitt på Chicago fire och sen sätta upp lite drömfångare och fixa ordning lite i köksskåpen. Men nu börjar jag känna att jag är riktigt slut i kroppen så blir en tidig kväll i kväll.
Imorgon väntas jobb och sen måste jag försöka träna när jag kommer hem, har nämligen varit lite slarvig med det nu under de senaste dagarna när vi flyttat.
 
Sov gott hörni, det ska iallafall jag göra! ❤ 
 
Haha första morgonen i lägenheten då vi inte hade nått bord eller stolar och soffan va inte fixad, då blev det att äta frukost på golvet på ballkongen ^^ 😂Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0