Halva utbildningen klar!!

Halojsan!
Ja då har man gått sista skoldagen för den här terminen och efter sommaren väntar termin 4. Kan knappt tro att jag faktiskt gått halva utbildningen redan 😮
Har haft både webb tenta och exemination idag. Tentan gick väl inte som jag tänkt mig då jag kuggade med 0.5 poäng!! 0.5 poäng ?? På riktigt, jag blev än aningen frustrerad kan man säga. Jaja gör om gör rätt så att säga! Är inte så mycket att göra åt, statistik var verkligen inte min grej😂 Exininationen gick dock bättre och min grupp blev godkända så jag är iallfall nöjd!
 
Men nu är det iallafall lov och jag får ladda om till i slutet på augusti då jag har omtenta helt enkelt, men tills dess blir det jobb och inte en massa skoltänk.
 
Blir ett kort ledighet då jag börjar jobba redan på måndag. Men klarar endå inte av att bara sitta hemma och inte komma på vad jag ska göra så. Lika bra att jobba så man får in lite pengar och kan göra nått kul sen.
 
Nu blir det att bara ta det lungt ett par dagar, är ju tivoli i helgen igen så blir nog att spendera lite tid där.
Hihi har fortfarande lite svårt att ta in det.. 3 terminer klart och bara 3 kvar. Om ca 1,5 år SKA jag vara legitimerad sjuksköterska. Finns inget annat alternativ, jag SKA bara klara det!!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0