Flytta hemmifrån!

Ja som rubriken säger ska jag och Robin flytta till en egen lägenhet. Vi skrev kontrakt igår och fick nycklarna idag så i helgen börjar flytten.
Så klart är jag helnöjd då vi nu mer kommer bo i stan och sådär men man blir endå lite nervös. Jag visar det nog mer än Robin, men är ganska säker på att han också är nervös och lite pirrig sådär.
Vi har ju bott ihop ganska länge men det är ju nu vi ska flytta ihop bara han och jag.
 
Så nu packar jag och funderar över hur jag ska styra upp saker och ting. Vad har jag egentligen? Vad behöver vi? Vad ska packas först? osv.. 
Jag har ett sjukt kontrollbehov och vill ha ordning och reda, ha koll och inte tappa kontrollen.
 
Och saker som börjar snurra i huvudet, som egentligen inte är någon panik men jag vill ligga typ 1000 steg fram i planeringen och vill nog egentligen veta vad jag gör och vad som kommer hända 2050. Men typ tankar som, vi ska julpynta själva i år?? What!! Vi har inte julpyntat en hel lägenhet själva förr. Vi har ingen gran!! (Jag ska ha en gran!) 
Ja men ni förstår vad jag menar va?
 
Det blir nog bra men jag bllir ju nojjig i huvudet av stora förändringar, haha jag har säkert någon diagnos egentligen 😂
Nä tur man är ledig imorgon och får fixa tillsammans med Robin, om han nu ens känner för att packa 😂 Tur vi får var sin nyckel så jag kan dona på lite själv om jag nu vill de 😊
 Nä nu blir det att fortsätta packa på faktiskt.
Puss 💞
 
 
 
Ja och så blev det kattungar igår kväll också ^^
Super söta😍
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0