Onsdag

Ja då var var halva veckan gjord. Tiden bara flyger iväg!
Är ganska skönt att tiden går fort ändå, snart  börjar skolan om igen. Haha är väl taggad fram till typ första tentan sen kommer jag ångra allt jag sagt 😂
 
Har ju planerat att åka och hälsa på småsyskonen i västerås också. Får väl se om det blir en sväng på Liseberg eller Skara sommarland med dem så har dem fått göra nått kul också. Var ju typ 2 år sen jag träffade yngsta lillasyrran så börjar ju vara på tiden.
 
Men men allt är inte en dans på rosor.. Va ju helt hundra på att jag skulle jobba 100% hela sommaren utan problem... Det har jag bittert fått ge med mig på och jobbar nu mera 75%. 
Började egentligen före helgen med att jag hade konstigt ont i mellangärdet men tänkte inte så mycket på det, tills jag i måndsgsnatt fick jätte ont! Ja jo men början på magsår. Så nu blir det att ta det lungt ett par dagar och sen försöka få till min rutin med träning osv. Tror det blev mycket med helt nytt jobb och ny/egen lägenhet och då blev det bara lite för mycket.
 
Nu blir det lite tv tittande sen en snabb dusch och så tar jag sen en tidig kväll tror jag. 
Puss på er! ❤
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0