Tillbaka till jobb och gym!!

Hallojsan!
Äntligen kan jag säga att jag är så gott som frisk! Lite hostig fortfarande men det är under kontroll iallafall. Fick sjukanmäla mig både torsdag och fredag då jag knappt hade någon röst och jag bara hostade och hostade.
Men idag har jag varit på jobbet igen och det känns bra, har ju bara 4 veckor kvar på schemat nu så det är bara tagga till!! Efter jobbet blev det hem och sova en liten stund medans Robin gjorde middag. Sen var jag bara tvungen att gå till gymmet och träna lite lätt, mest för att se om lungorna skulle acceptera det.. Och det gjorde dem (typ) 😄
 
När jag i helgen blev less på att ligga hemma och kramas med mina baciller så tog jag och Robin en sväng på stan. Blev ett par löparskor ( som jag provat idag när jag gick till och från gymmet), lite trosor och strumpor och en skjorta från gina tricot. 
Blev också en varm choklad från Espresso house.
 
 
När jag promenerade till gymmet så tappade jag självklart mobilen i backen (den sprack som tur inte), så när jag kom hem beställde jag genast denna ^^ från sportamore.se. Är inte första gången jag tappar den så snart tar väl min tur slut och skärmen spricker, så jag tar det säkra före det osäkra 😊
 
Nu blir det att gå och lägga sig då mer jobb väntar imorgon. Puss på er! ❤
 

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0