En hel dag på ambulansen

Såå sjukt kul!!
Är nu nästan helt säker på att det är på ambulansen jag vill jobba när jag pluggat klart. Har haft en sjukt bra dag med väldigt mycket olika utryckningar och olika människor. 
Allt från hjärtstopp till trafikolyckor och fallskador. Mycket varierande och så omväxlande med fullt pådrag ena gången och lite lugnare nästa gång.
Måste säga att alla borde få prova vara där och personalen var awesome. Dem tog verkligen sig tid att visa mig saker och berätta vad dem gjorde och varför.
Så ja nästa sommar blir det att söka jobb där, för känns som jag har lite för lite kunskap för att vara där nu och dessutom har jag ju skrivit anställningsavtal med hemvården i kåge.
Så ja helt otroligt kul och lärorik dag jag har haft idag.
 
Nu i helgen blir det att plugga till omtentan, samtidigt som jag ska följa robin till en polare för dem är ett gäng som ska lana. Men nu var det ju ett tag sen dem gjorde de så det får väl gå bra. Blir jag för uttråkad får jag väl fara hem och plugga.
Då var det snart middag och sen blir det nog in till stan. Ha en bra helg på er! 
Puss och kram  ❤
Och för att låta som värdens mest moderiktiga människa så passar jag bättre i hel grönt än i vitt.
😂😉
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0