Trafikolycka

Idag fick jag prova på att vara först på plats vid en olycka. 
Det hade skett en krock i korsningen på snabbleden/skelleftehamnsleden. Dem i den ena bilen var oskadda men den andra bilen var lite värre. Där satt en chaufför och två barn, när jag kom fram hade chauffören själv ringt sos men var ordentligt tagen av chocken och farsvann lite i medvetandet. Då jag fick ta över kontaketen med sos, försöka prata med chauffören som svajade mellan vaken och medvetandesänkt och försöka lugna barnen som självklart var väldigt skärrade. Det dröjde inte länge innan räddningstjänsten och ambulansen var på plats. Självklart träffade jag en som jag följde med igår och fick då hjälpa till att lugna barnen i ambulansen medans dem klippte taket på bilen och la chauffören på ryggbräda osv.
Dem fick alla fara till sjukhus för undersökning men jag tror det gick bra, mycket var nog chocken av att krocka.
 
Måste säga att det var lätorikt. Det är i sådana situationer man inser hur mycket man egentligen kan, även om man egentligen inte tror det själv.
 
Ja det är väl det mest spänande jag gjort idag. Utöver det har jag varit på stan med Dessan och så blir det fortsatt lan ikväll och lite plugg.
Puss på er!❤

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0