Sista jobbpasset imorgon

Imorgon är sista dagen på sommarjobbet och på måndag börjar skolan om. Men före det väntar 2 omtentor, imorgon statistik och på fredag läkrmedelsberäkning. Oj vad glad jag skulle bli om jag bara kan klara dem så jag ligger i fas igen tills termin 4 börjar då man får börja helt tom så att säga.
 
Imorgon jobbar jag till 12 och på ett sätt ska det bli skönt att komma tillbaka till skola  igen, trotts korvstoppning och sjuk tenta ångest. Men jag är taggad på att bli färdig och kan knappt tänka mig att det alltså är till jul nästa år ungefär. 😄👊
 
Jaja nog om vad som händer senare i livet. Idag har jag haft en ganska lugn dag på jobbet och slutade vid 14 så ganska kort dag endå. For sen hem och sov en liten stund för att sedan fara och köra ett pass axlar, bröst och triceps med Dessan. Imorgon blir det antingen promenad eller ett intervall pass som står på träningsshemat  💪.
 
Nu blir det snart att gå och lägga sig så man både orkar jobb och tenta imorgon. Men först ska jag vänta tills ansiktsmasken har torkat så jag kan ta bort den 😊
 
 Haha lite stelt jag vet  ^^ 😂 Men nästan hela masken har stelnat och då blir man lite stel 😂
 
 Dagen middag blev lax, pasta och grönsaker med dillsås. Lite tråkigt att äta själv eftersom Robin jobbar men gott var det iallafall.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0