19.34

Onsdag redan och imorgon går man sist jobbdagen för veckan. 5 pass kvar om man räknar med imorgon 😄
Har det ganska lungt på jobbet vilket är skönt såhär sista dagarna, är bara så tråkigt att det är bra väder när jag jobbar men inte lika bra när jag är ledig 😔 
 
Jaja har då tränat axlar och bröst idag samt att det blev lite konditionsintervaller också. Haha blev dock inge bra med löpningen då jag inte hade rätt skor och då fick jätte ont i vaden. Men der löste jag med lite kinesiotejp.
Använder sån här tejp ofta då jag lätt överbelastar vissa otränade muskler men hjälper även då jag har ont i lederna. Kan verkligen rekomendera att lära sig tejpa med kinesiotejp om man tränar. Lite bökigt är det i början, men ett par youtubeklipp och lite träning så blir det ganska bra.
 
Just nu sitter jag och väntar på att tvätta ur håret. Har testat Maria nila color refrech pink pop, då kanske jag får förbli rosa hårig ett tag 😄
Denna är det jag använder ^^ Finns även i massa andra färger. Detta är ett av mina små köp från då vi var i umeå förra helgen.
 
Nä nu skölja ur håret och sen blir det kvällsfika och serier, sen sova. Puss på er! ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0