Nu är jag LEDIG!!

Hello på er!
Sorry att jag inte skrivit men har haft såå mycket plugg till tentan som jag hade idag pch har då bara inte orkat skriva nått.
Men idag har jag som tur gjort tentan och det må bära eller brista, jag skrev då på allt pch försökte så gott jag kunde. Har ju alltid sådan sjuk tenta/prov ångest dagen innan, vilket gör att jag sover jättedåligt inför ett prov eller en tenta. Ni vet riktigt ångest inte bara lite nervositet, för nervositet kan vara bra i lagom mängd. Men att lägga sig och sova med en klump i magen, tryck över bröstet och hjärtklappning är inte roligt. Då kanske ni tänker att det blir så för att jag inte pluggat ordentligt?? Men nej, det spelar ingen roll om jag är 200% säker på allt så mår jag såhär kvällen innan tenta.
Så ja när jag kom hem efter tentan så åt jag lite lunch och sen blev det att sova ca 2 timmar.
Sen blev det att fara och träna lite axlar, bröst och triceps vilket var skönt. Trotts träningsvärk sedan gårdagens body pump 😄
Och nu då? Nu ska jag bara ta det lungt och inte ens kolla på en kursbok på 5 dagar! Så skönt med lite paus mellan kurserna och framför allt efter en sån här mastig kurs.
Såhär såg det ut senast igår ^^  Har suttit med gamla tentor och läst i böckerna om vart annat. Nu är det bara hoppas att jag klarade det så jag slipper omtenta i augusti och alltså måste både jobba pch plugga 😪
 
Och så bjuder jag på en selfie också 😊 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0