Fullt upp idag!

Idag har jag typ haft fullt upp hela dagen och endå känns det inte dom jag har fått allt gjirt som jag velat göra. Pluggade ett tag på dan och for sen till gymmet. Efter gymmet skulle jag på KTC och öva inför OSCE ( det är ett praktiskt prov i moment som tillexempel sondsättning bland annat) När jag sen kom hem blev det en sen middag. Efter det har jag typ inte orkat göra nånting mer.. Nä nu får det bli att titta lite netflix och sova, hoppas jag hinner med mer imorgon.
Imorgon väntas plugg, städa bokhyllorna och garderoben och om jag hinner även städa bilen.
Helt ärligt typ 36 timmar per dygn hade nog varit mer lagom tror jag, då hade jag definitivt hunnit allt jag vill göra 😜
Har även hunnit hämta ut mitt paket med träningskläder idag. Har köpt 2 par tights, 1 linne och 3 st sportbh:ar från  https://www.sportamore.se  😄 Riktigt nöjd!! 
Och så igår fick jag slut nocco och jag sa ju att då jag fick slut skulle jag köpa ett helt flak (24st) och det gjorde jag 😂 Så ja nu har jag ett tag framöver. Va typ omöjligt och hitta dem dessutom, tror dem är riktigt omtyckta och därför tar slut så fort affärerna får hem dem, tur jag hann köpa ett flak 😜
Gonatt! ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0