Torsdag

Torsdag idag vilket betyder att det snart Ă€r helg! 😁
Oj sÄ skönt det ska bli, dÄ jag blivit jÀtteförkyld men endÄ försöker hÄlla masken pÄ praktiken för att det Àr sÄÄ dumt om jag missar en massa och mÄste försöka ta igen det sen. 
Imorgon har jag bedömningssamtal 😅 Hoppas det gĂ„r bra och att man inte blir totalt sĂ„gad. SkĂ€mt och sido det tror jag inte, men man vet ju aldrig. Har dĂ„ bedömt mig sjĂ€lv (det mĂ„ste vi göra) och fixat klart uppgiften som vi hade ocksĂ„.
 
Och lilla bebben i magen dĂ„ đŸ‘¶
Vecka 22 idag (21+0), nu kanske jag slutat krĂ€kas đŸ€ą KrĂ€ktes senast förra helgen, men har dock kĂ€nnt av illamĂ„ende i veckan. Hoppas hoppas det slutar nu, Ă€r verkligen sĂ„Ă„ less. 
Sparkas och rör sig gör hon dĂ„ 😂 Ibland funderar jag seriöst vad hon har för sig dĂ„ hela magen bubblar och rör sig. Men det Ă€r mysigt (sĂ„lĂ€nge hon inte sparkar pĂ„ min urinblĂ„sa 😂) Om ca 3 veckor Ă€r det dĂ„ dags att fara till barnmorskan igen och dĂ„ ska magen mĂ€tas och lite prover ska tas. Har ju ingen jĂ€ttemage nu heller men en liten kulla syns om jag har en tajt tröja đŸ€°
 
Nu blir det sĂ€ngen för min del dĂ„ förkylningen gör mig supertrött 😮 
Gonatt! 💕Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och Àr 22 Är. Jag bor i SkellefteÄ tillsammans med min sambo och vÄran dotter, samt vÄra tre katter. Jag Àr nyutbildad sjuksköterska men just nu Àr jag mammaledig. HÀr fÄr ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0