Termin 6 har startat!

Måndag och skolan har nu dragit igång!
Jag börjar med 5 veckors praktik (3v vårdcentral + 2v hemsjukvård) sedan blir det skola i några veckor för att sen igen kasta sig ut på praktik och praktist NKSE prov (vilket är vårat slutprov som vi gör en del praktist och en del teoretiskt).
Alla som gått sköterskeutbildningen som jag pratat med sa åt mig att i termin 6 då faller allt på plats. Och vet ni att trots att det är första dagen på vfu:n idag så känner jag lite så. Jag vågar mer, jag kan tänka logiskt och kan se en helhet (kanske inte alltid men ofta) samt göra bedömningar och känna mig ganska säker på vad jag behöver ställa för frågor för att sammla så mycket viktig fakta som möjligt. Känns riktigt kul faktist!
 
I övrigt har dagen varit jättebra! Superfin personal på praktikplatsen och jag känner mig väl mottagen och välkommnad. 
Lillan i magen har varit väldigt livlig och gjort en hel del akrobatiska konster i magen idag, funderade starkt på om hon försökte sparka ut urinblåsan från min kropp idag (tog fan ont 😂). 
Nu är jag då så sjukt trött att jah ska göra en relativt tidig kväll och gå och lägga mig 😴 Gonatt! 💕
Lillkulan växer sakta men säkert ^^ Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0