6/11

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här 🙈 Är så typiskt att jag vissa gånger är jag jätteduktig på att skriva och andra så hinner det gå veckor mellan gångerna 🤦‍♀️
 
Har just nu praktik på lassaretet, och trivs faktist jättebra 👌 Nu börjar det kännas som att man faktist är sjuksköterska snart och att man kan hantera det mesta endå.
Bara psykiatrin kvar och sedan en ledarskapkurs. Shit det går fort nu asså🙈.
 
Dock är det ganska mycket nu, de är NKSE tenta (stora sluttentan), det praktiska NKSE provet och slutbedömning för praktiken och en uppgift som sk innehålla engelska artiklar vilket jag hatar :/ Men det ska nog gå bra, eller ja det mesta av det iallafall. Kommer kanske inte skriva så mycket innan dessa grejer är klart då det tar ganska mycket tid och då man har praktik hela dagarna så ja...
 
Tänkte bjuda på dessa två bilder också ^^ Första bilden är skillnaden på hur stor magen blivit sedan dagen jag plussade. Är ingen gigantisk mage, meeen känner mig så sjukt stor, klumpig och tung 😓 Jaja inte kul att vara gravid jämt, så det är bara lida igenom det, bara ca 11 veckor kvar nu 😅.
Andra bilden är på sängen 😍 Så mysigt att ha den uppställd och bäddad, känns som verkligare på nått sätt.
 
Nu ska jag göra tidig kväll då jag ligger här på soffan och håller på att somna 😂
Gonatt! ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0