Sista kursen på termin 5!

Shit vad tiden går fort! Nu ska vi skriva c-uppsatts och sen är termin 5 över 😯😯
C-uppsattsen.. Ville bara lägga mig under täcket och hoppas att jag bara kunde snabbspola livet och det skulle vara över. Men idag har vi endå kommit igång och hittat lite artiklar samt bestämt vad vi ska skriva om, vilket är ganska skönt! 
Blev att fara hem vid typ lunch då jag har varit såå trött hela dagen, slutade med att jag deckade på soffan i 2 timmar. 
 
Sen blev det gymmet! Veckans tredje pass stod på schemat (ben och rumpa). Har ändrat mitt upplägg från att träna varje muskelgrupp 1 gång i veckan till att köra överkropp/ ben/rumpa 2 gånger vardera varje vecka och därmed 4 styrketräningspass i veckan 💪Nu ska man bara få in lite mer kondition också 😂
 
Jaja nu sova! Imorgon väntas skola mellan 10.30 - 14.30, mer c-uppsattsande alltså📝📚✏ Sen blir det helg för att sedan ta nya tag på måndag! 
Gonatt! ❤
 
 Dagens gymoutfit☝️☝️ Älskar mina marmor tights 😍

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0