27:e Mars

Tisdag och ikväll passar jag på att bara ligga i soffan och ta det lungt då Robin ändå jobbar 😋
 
Har inte skrivit på ett par dagar men C-uppsatsen tar ganska mycket tid.. Och när vi är lite osäker på hur man ska lägga upp allt och alla artiklar som ska sökas. Suck! Ja det är bara hoppas det snart släpper och blir lite lättare (jag försöker vara positiv iallafall)
 
Annars idag då. Var och fixade med mitt anställningsavtal på ambulansen, samt pratade lite om när jag ska göra mina inskolningstimmar 👌 Blir att jobba hela sommaren (från 4/6 - 19/8) men tror jag kommer trivas så bra att det ska nog inte vara några problem!
Även bockat av ett styrketräningspass idag (överkropp). Gick bra, avslutade med lite intervaller på träningscykeln 💪
 
Imorgon väntas handledning i C-uppsatsen samt jobba med den. Måste även försöka börja plugga till omtentan i psykiatri... Tentafan som jag failade med 2p...
Just det har ju färgat håret igen!
Så här blev resultatet ^^ (efter lite fix) Där det är lila nu var det först typ ljus blått/grått och det ville jag inte ha. Så blev att färga på lila och då blev det betydligt bättre 😊

Sista kursen på termin 5!

Shit vad tiden går fort! Nu ska vi skriva c-uppsatts och sen är termin 5 över 😯😯
C-uppsattsen.. Ville bara lägga mig under täcket och hoppas att jag bara kunde snabbspola livet och det skulle vara över. Men idag har vi endå kommit igång och hittat lite artiklar samt bestämt vad vi ska skriva om, vilket är ganska skönt! 
Blev att fara hem vid typ lunch då jag har varit såå trött hela dagen, slutade med att jag deckade på soffan i 2 timmar. 
 
Sen blev det gymmet! Veckans tredje pass stod på schemat (ben och rumpa). Har ändrat mitt upplägg från att träna varje muskelgrupp 1 gång i veckan till att köra överkropp/ ben/rumpa 2 gånger vardera varje vecka och därmed 4 styrketräningspass i veckan 💪Nu ska man bara få in lite mer kondition också 😂
 
Jaja nu sova! Imorgon väntas skola mellan 10.30 - 14.30, mer c-uppsattsande alltså📝📚✏ Sen blir det helg för att sedan ta nya tag på måndag! 
Gonatt! ❤
 
 Dagens gymoutfit☝️☝️ Älskar mina marmor tights 😍

Det är inte alltid en dans på rosor

Nu tänker jag skriva ett lite mer personligt inlägg. Ett sånt som man egentligen gruvar sig lite för att skriva, men det är skönt att skriva av sig även om det inte alltid bara är roliga saker.
 
Nä livet är inte bara lätt och en dans på rosor. Inte heller har man ett leende på läpparna jämt. Jag som snart gått skola i sammanlagt 15år med i princip inget uppehåll (jobbade 4,5 månad mellan gymnasiet och att jag började på universitetet) börjar nu känna att jag är ruskigt skoltrött. Har aldrig haft problem med det förr men senaste månaden har ångesten och stressen samt omotivationen bara sköljt över mig. Det är inte roligt, jag orkar inte och hjärnan vill inte ta emot allt jag behöver lära mig. Och det är en skitjobbig känsla. 
För på universitetet är det ingen som kommer ta hänsyn till att du är skoltrött, här vandrar kurserna på och klarar du det inte blir du tvungen att sluta.
 
Nä så fan heller att jag tänker sluta! Jag ska klara det här, med ca 7 månader kvar tänker jag inte ge upp inte när jag tagit mig såhär långt. 
 
Och inte nog med skoltröttheten så börjar stressen över att snart vara färdig sjuksköterska och komma krypande. Med frågor som Hur ska jag klara av yrket? Jag kan ju ingenting! Varför har jag ens valt att göra det här? Kommer jag bli en bra sjuksköterska?
Alla tankar och funderingar bara sköljer över mig vilket gör de väldigt svårt att fokusera och orka med tentapluggandet. Och när jag inte orkar plugga kommer ytterligare ångest och skuldkänslor för att man vet att man då inte kommer atr klara tentan. Ja så det byggs bara på..
 
Det enda jag vet är att det bara är att kämpa på i sin egen takt, om man inte klarar det så är de bara ladda om till omtenta. För det ska gå! Lyssna på kroppen och inte bränna ut sig, har provat det en gång och det slutade med att jag blev liggandes hemma i två veckor då jag inte orkade med nått alls.
I januari 2019 ska jag ta examen och jag ska bli legitimerad sjuksköterksa!!

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0