Fredag 8 juni

Jahapp skolan slutade förra onsdagen och hela den här veckan har jag haft inskolning på ambulansen. Kan säga att jag är rätt slut just nu 😴 Tur att jag bara har måndag kvar sen får jag ledigt 1 vecka innan allt jobb startar på riktigt.
 
Till veckan får vi också tillbaka betyget på C-uppsatsen... Inte taggad.. Jaja bara hoppas det inte är allt för mycket att fixa till 😪
 
Träningen har gått sisådär då jag verkligen inte haft orken att träna efter att vi hållt igång mellan 8-17 på ambulansen och jag har varit såå trött. Blir nog lite bättre till veckan skulle jag tro, då jag får lite mera fritid 😊
Nu blir det tidig kväll och så får vi se vad som händer i helgen. Gonatt ❤
 
Fått prova åka bak på båren i ambulansen bara för att få känna hur det känns ^^ Urk.. åka baklänges i gupp och skit va inte min grej 🤢 Tror jag håller mig till att köra faktist 👌Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0