Gravid

Tänkte att jag ska ägna ett inlägg åt min/våran nyberättade lilla nyhet. 
Jag är gravid!
Den 20 maj visade stickan +. Efter att jag gått och känt att något inte riktigt stämde och dessutom kom inte mensen som den skulle så ja jag tänkte att det var lika bra att testa.
Och nej det är inte planerat utan vi har varit mer inställda på att händer det så händer det. Trodde faktist att det skulle ta ett tag då det är ca 3-4 månder sedan jag slutade med mina p-piller och trodde att min kropp skulle behöva lite tid att ställa om sig igen då jag endå ätit p-piller i ca 5år (vet såklart att man kan bli gravid direkt man slutar men tänkte att kroppen behövde bli regelbunden igen osv).
Hade vi några tankar på att inte behålla?? För mig har det alltid varit så självklart att blir jag gravid så är det de som är meningen. Och jag vet att jag skulle må så himmla dåligt om jag gjorde en abort och därför har jag förvarnat min sambo sedan länge att det finns inte på kartan för mig. Självklart väcker det många känslor när man får veta att man är gravid och ska bli förälder. Klarar vi det här? Är vi redo? Jobb/plugg? osv..
 
Är nu i vecka 10 (9+2). Mår ganska bra, förutom att jag blivit jätteförkyld men det är ju sånt som händer. Hade ett par veckor med illamående och ordentlig trötthet men det var typ mellan vecka 6-8. Nu mår jag illa om jag sover dålig, är stressad eller inte ätit på ett tag.
 
Så nu tänker jag att ni kommer få följa mig på denna resa genom min graviditet. Och kommer vara ganska öppen om allt för jag själv, innan jag blev gravid hade många frågor, funderingar och farhågor. Och visst mycket har folk blivit öppna med men kan personligen känna att det fortfarande är mycket som blir förfinat. Och jag kommer inte förfina NÅGOT. Är nått skit så kommer jag vara ärlig med det, men självklart kommer jag berätta om alla bra saker också 😊
Och ställ gärna frågor om ni undrar över nått så ska jag svara så bra och ärligt jag bara kan 🤰😀
 
Om jag räknar själv är jag beräknad den 26 Januari 2019. Alltså ganska precis efter att jag tagit examen.

Midsommarafton

Fredag den 22 juni och det är midsommar. Tråkigt nog öser regnet ner och då detta var min lediga dag på hela veckan så blir det soffhäng tills Robin kommer hem från jobbet. Sedan blir det att fara med några kompisar och äta tacos (jajamän riktig midsommarmat jag vet 😂).
 
Imorgon väntas dygnjobb från kl. 16. Så ja lär väl bara försöka vila tills dess då jag är första nattbil fram till 05 på söndagen. 
Har ju också lyckats dra på mig nån form av mildare förkylning som gjort att jag fått tvär ont i halsen.. Hatar verkligen att ha ont i halsen 😓 Hoppas det går över fort.
 
Blev ett kort inlägg idag men har tyvärr inte så mycket att skriva om. Jobbar ju mest hela tiden och sånt som händer på jobbet kan jag tyvärr inte skriva om (sekretess). 
Så puss och kram sålänge! ❤
 
Bild från första jobbpasset i tisdags ^^ 

Fredag 8 juni

Jahapp skolan slutade förra onsdagen och hela den här veckan har jag haft inskolning på ambulansen. Kan säga att jag är rätt slut just nu 😴 Tur att jag bara har måndag kvar sen får jag ledigt 1 vecka innan allt jobb startar på riktigt.
 
Till veckan får vi också tillbaka betyget på C-uppsatsen... Inte taggad.. Jaja bara hoppas det inte är allt för mycket att fixa till 😪
 
Träningen har gått sisådär då jag verkligen inte haft orken att träna efter att vi hållt igång mellan 8-17 på ambulansen och jag har varit såå trött. Blir nog lite bättre till veckan skulle jag tro, då jag får lite mera fritid 😊
Nu blir det tidig kväll och så får vi se vad som händer i helgen. Gonatt ❤
 
Fått prova åka bak på båren i ambulansen bara för att få känna hur det känns ^^ Urk.. åka baklänges i gupp och skit va inte min grej 🤢 Tror jag håller mig till att köra faktist 👌

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0