Varför jag tränar

Nu hade jag tänkt göra ett lite längre inlägg om just varför jag valde att börja träna.
Om ni visste hur mycket fördommar åtminstone jag möter när jag pratar om min pasion för träning, allt från åh du tränar bara för att du vill bli smal, det syns då inte att du tränar osv. Men grejen är att jag tränar inte för någon annan än mig själv, det är bara jag som ska vara nöjd med vad jag gör och ingen annan.
Och nej jag tränar inte för att bli smal och inte heller för att det ska synas speciellt mycket heller. 
 
Jag började träna seriöst okt -16. Före det har jag gymmat lite grann då och då men har alltid tappat motivationen. Men när jag började träna seriöst var jag så less på att nästan jämt ha ont i kroppen och jag hade jättesvårt att sova mellan varven på grund av värk och ångest. När jag väl kom igång men en träningsrutin så märkte jag skillnad på hur jag mådde och min värk i kroppen blev bättre. Förvisso försvann inte min värk men den blev iallafall lite bättre.
Ju mer jag tränade ju roligare tyckte jag att det var!
Nu är jag fast!! Tränar inte jag regelbundet klättarar jag på väggarna av tristess, jag får också mer ont och mitt psykiska mående stupar. 
 
Min träning är framförallt min hobby, men också min smärtstillande och mitt antideppresiva medel. Visst finns det gånger som min motivation är låg och jag inte känner för att träna och då låter jag bli. Eller så tvingar jag mig dit endå för när jag väl är där då tycker jag att det är roligt.
 
Anledningen till att min träning inte syns så mycket på utsidan är nog främst för att jag i princip inte alls bryr mig om hur jag äter. Jag har ätit det jag har varit sugen på (ja en hel del sötsaker) och kanske inte den mängd protein jag skulle behövt heller. Men det är nått jag jobbar med.
 
Så det var de, kommer nog bli en hel del mer om träning framöver. Hoppas ni kommer gilla det! 👊💪
 
Lite träningsbilder, både gamla och nya ^^ 😊
Emelie Karlsson
2018-01-14 @ 22:50:26
URL: http://fictionalem.blogg.se/

Jätte bra inlägg!!

Malin
2018-01-17 @ 22:42:01

Usch jag blir irriterad när jag läser om vilka fördomar du möter😐, men det finns det tyvärr gott om.. men vet du vad, de är bara avundsjuka egentligen! Mer träning åt folket! 😁💪 ps. De syns visst att du tränar 😊
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0