Va jag gjort i helgen

Söndag idag då!
Skulle ha börjat plugga inför tentan i veckan men ja.. Har bara inte kunnat koncentrera mig eller haft någon aning om vart jag ska börja så ja.. Ny vecka nya tag!
 
Idag har vi gjort något lite speciellt. Vi har varit och hälsat på en framtida familjemedlem som kommer till oss inte imorgon men nästa måndag. 
En liten tjej som haft en ganska tuff start på livet men mot alla odds klarat sig endå. Supersöt!!
Haha vet att vissa nu tänker att vi ska skaffa hund, men nej det är en liten kisse faktiskt. Hund får nog bli framöver någon gång, för det är nått jag också jättegärna vill ha 😊
 
Utöver det så har vi inte gjort så mycket. Robin jobbar inatt och jag ska göra matlådor inför veckan. Är ju lite stolt att jag klarat en vecka utan onödigt socker. Haha jag vet 1 vecka är inte mycket men för mig är det bra, då jag oftast lyckas få i mig nått med onödigt socker åtminstone 1 gång om dagen. Kan vara något så enkelt som ketchup eller läsk till exempel. Men inte den här veckan!! 👊
 
Imorgon väntar lite grupparbete i skolan på förmiddagen. Sedan får jag nog tamefan ta tummen ur och börja plugga tenta om jag ska klara det :/ Är inte så länge kvar nämligen. Väntar också på paket som kanske kommer imorgon 😄 Om jag får det kommer jag skriva lite om vad det är för grejer. 
❤❤❤
 
Min deffnedräkning^^ Har bestämmt att det blir 10 veckor oavsett vad, men har ritat upp för 12 veckor. Får se hur det går att skriva uppsats och deffa samtidigt.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0