Hello 2018!!

Ja då var det nytt år! Hoppas alla hade en supermysig nyårsafton. Själv hade jag det iallafall, vi var med nå kompisar och vid tolvslaget smällde vi raketer uppe på vitberget. Jag älskar verkligen att smälla raketer på nyårs eller ja iallafall titta på dem. Raketer är något jag unnar mig 1gång om året och då får alla som är emot raketer tycka vad dem vill om den saken!
Har tyvärr mest filmat så hittade bara dessa två bilder.
 
Nyårsdagen ska jag vara ärlig och säga att jag sov bort heela dagen. Sov fram till 14.30 😂 Okej att jag brukar sova länge men det tog fan priset.
Idag har jag då hunnit köra årets första träningspass och dessutom har jag pluggat på riktigt bra idag 👌 Dock har jag även fått stå på alla fyra i badrummet och fixa avloppen + tvättmaskinen som fick får sig att börja tok läcka vatten. Men jag fixade det iallafall, hoppas bara det inte börjar strula igen 😜
 
Ja det är vad jag hunnit göra hitills iallafall. Nu blir det sängen för min del, upp imorgon och försöka fixa klart inför tentan som är om typ 9 dagar 😥
Gonatt! ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0