23.50

Då var det onsdag och nya kursen för termin 5 har börjat. Vi har två ganska stora grupparbeten som vi ska göra plus att man då ska hinna tenta plugga på det också. Ja så det är typ vad jag gjort hitentills den här veckan.
Började också att deffa i måndags så kroppen håller på att ställa om sig för det. Känns verkligen hur koncentrationen sviker mig efter ett tag när jag suttit och pluggat. Samt att jag är väldigt trött och slut så det gäller att verkligen pallra sig till gymmet trotts att det känns tungt vissa dagar.
Provade ju deffa en sväng förra året och då stog jag ut typ 3-4 dagar innan jag gav upp. Men nu jävlar är jag mer påläst och dessutom mer beslutsam om att jag ska lyckas! 👊 Handlar nog mest om struktur, disiplin och en massa jävlar enamma!
 
Imorgon väntas hemmaplugg för min del. Även månadshandling och städning.. jippi.. 😝
Nu blir det att kolla happy feet och sova, gonatt hörni! ❤
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0