Livet rullar på

Hej och hå!
Ja då var denna tisdag så gott som slut!
Blev lite sovmorgon idag innan jag vaknade av att våran nya lilla familjemedlem satt igång och jama och tyckte vi skulle kliva upp. 
Följde med Dessan till tandläkaren och ja där blev vi ett tag 😝 Sen har jag egentligen inte hunnit med så mycket. Robin tyckte jag skulle följa på Picasso, och ja eftersom jag deffar blev det en grekisk sallad. Inte så dumt faktiskt, dock är det ju inte det mest proteinrika jag fått i mig 😂 Typ sallad, gurka, tomat och fetaost samt lite tzatsiki.
En sväng på gymmet för lite konditionsträning hann jag också med nu på kvällskvisten, för att sedan fara hem och plugga lite innan jag nu gått och lagt mig.
 
Åhhh måste erkänna att jag nästan glömt hur himmla mycket bus det är i en liten kattunge... Kablar är kul men det är också toarullar och allt annat man kan lyckas få tag i 😂😂😪 Men är ju ganska mysigt också! ❤
Lilla Kiara ^^
 

En sån dag...

Nä hur mycket jag än skulle vilja så är vekligen inte alla dagar bra. Idag är tyvärr en sån dag...
Har legat hela natten och haft sån värk i mina leder att jag inte fått sova mer än max en halvtimme i stöten för att sedan ligga och vrida och vända mig i flera timmar. Brukar sällan ha såhär ont men det händer då och då 😪
Så jag som skulle till skolan idag blev hemma...
Ja och resten av dagen har motivationen varit åt fanders och när jag väl ska till gymmet kommer jag inte dit, då en lastbil kört fast och står tvärs över vägen in till gymmet ☹
 
Ja och på det har jag varit sugen på allt onyttigt jag kan komma på.. Typ choklad, max hamburgare och chips.. Suck ja det är bara bita ihop och försöka övertala sig själv om att det bara är en dålig dag och att jag nu inte får ge vika för suget.
 
Ikväll ska jag sätta mig och försöka plugga lite på vårat grupparbete och kanske läsa lite inför tentan. Kanske blir det också en promenad då jag behöver få röra på mig, känns som jag ska rosta ihop annars..
#keepgoing #staystrong #youcandothis
 

Ny vecka!

Ja måndag igen och jag laddar om inför veckan!
Började med skola idag på morgonen, vi skulle jobba på vårt grupparbete men istället blev det att vi satt och pratade om allt annat än själva arbetet 😂 Ja det är skönt när det blir så ibland också. (det är ju trots allt måndag 🙈)
Sen blev det hem och sova typ en timme då jag sovit typ 5 timmar natten till idag 😑 Träning stod också på dagens schema 👊
 
Hämtat paket idag (misstänkte ju som sagt att det skulle komma idag). Alltid lika kul med paket! 😄
Var ett paket från proteinbolaget med lite protein smoothies, bars, två nocco pwo, protinella och ett smakprov på proteinpankakor. Ska bli kul att testa lite nytt då man snabbt blir less på de man äter vecka in och vecka ut.
 
 
Nu blir det snart middag och sedan en tidig kväll då jag har semenarium i skolan imorgon 😪

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0