Ny kurs!

Ja då kör vi.. Ny kursstart idag.. Hade tenta igår som sagt så kan säga att jag inte är ett dugg taggad på den här kursen.
Hade bara lite introduktion och upprop idag men det var mer än tillräckligt för att min hjärna skulle smälta bort. Nä misstänker att jag håller på att bli sjuk eller så är kroppen bara väldigt negativ till mitt intag av socker igår för jag är helt slut.. 😪
 
Har en hel del vi ska hinna i den här kursen så ska försöka pallra mig till gymmet och sen ikväll då Robin farit till jobbet, lägga upp nått typ av schema för att man ska hinna med allt.
 
Ja.. Nä.. Usch.. om man ska försöka ta sig upp ur soffan och göra nått vettigt av den här dagen. Men ska ärligt säga att jag överväger att ligga kvar i soffan resten av den här dagen, för shit så trött och seg jag är...
 
Kan för övrigt säga att jag hade en supermysig alla hjärtansdag. Vi köpte hem mat och satt och kollade serier hela kvällen (precis vad man behöver efter en tenta). Sedan blev det lite choklad 😍 och så fick jag en supersöt nalle av Robin 😍😍Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0