Menskoppen!

Måste verkligen få rekomendera en sak till alla tjejer jag känner!
Alla har vi nog vid det här laget hört tala som menskoppen. Många jag känner (inklusiv jag själv) var/är väldigt skeptisk till den. Men jag bestämde mig efter många om och men att beställa en och prova.
Jag har ätit p-piller i väldigt många år, men nu bestämt mig för att sluta med dem och då tänkte jag att jag lika gärna kunde prova ett nytt mensskydd också.
Måste säga att jag är imponerad! Varför har jag inte provat förr? Tamefan det bästa jag provat!!
Ja det är lite träning med att få in och ut den och ja det känns lite konstigt i början, men när man fått till det. Wow! Man märker knappt av den. Jag som annars brukar kunna känna mig lite "äcklig" eller  obekväm eller hur jag nu ska uttrycka det tycker att det känns en aningen bättre med menskoppen.
Och dessutom kan den ju sitta i upp till 12 timmar, vilket underlättar när man håller igång hela dagen eller exempelvis på natten. Funkar även hur bra som helst när man tränar 👌
 
Så om ni är tveksamma, prova iallafall! Tror många av er inte kommer ångra sig. Sen är det klart att den inte passar alla, men värt att testa tycker jag!
 
Jag har denna (den mindre av dem) ^^ Den finns i två storlekar, en som är mindre och en som är lite större (om man fött barn eller är över 30år) Besällde min via naturalcycles.com och den kostar 199kr. Riktigt värt det! 😊👆👍Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0