Halvtid👌

Ett av mina mÄl det hÀr Äret Àr att jag skulle klara av att deffa Ätminstone 3 mÄnader. 
Imorgon har jag gjort hĂ€lften! đŸ’Ș KĂ€nner mig bĂ„de stolt och lite frustrerad, men mest stolt. Jag har inte Ă€tit skrĂ€pmat eller onödigt socker lika ofta som jag brukar och det Ă€r ett stort plus för mig som Ă€r typ vĂ€rldens största godisrĂ„tta 😂 KĂ€nner nu efter 6 veckor att det hĂ€r Ă€r nĂ„got jag kommer fortsĂ€tta med, kanske inte vĂ€ga och rĂ€kna allt jag Ă€ter/dricker men att endĂ„ inte Ă€ta skrĂ€pmat och sötsaker lika ofta och sĂ„klart hĂ„lla igĂ„ng trĂ€ningen med Ă„tminstone 4-5 dagar i veckan. 
Men nu till halvtid vĂ€ntas en cheetday, eller ja man borde vĂ€l egentligen inte kalla det "fuskdag" dĂ„ man mĂ„ste kunna Ă€ta onyttigt eller det man bara Ă€r sugen pĂ„ nĂ„n gĂ„ng utan att det ska kallas fusk 😊
 
Lite kort om veckan dÄ:
Har varit i skolan ganska mycket och jobbat pĂ„ ett grupparbete vi har, inte det roligaste att typ analysera en massa case och hitta vetenskapliga artiklar och skit đŸ˜Ș
Men men annars har jag inte gjort sÄ mycket, försökt plugga inför tentan och gymmat pÄ som vanligt. Nu ligger man i soffan och bara tar det lungt medans Robin Àr och skruvar. Skönt med en lugn lördag!
 
 
SÄhÀr ser min mat- och trÀningsdagbok ut^^ Har den nu nÀr jag dietar för att hÄlla koll pÄ vad jag Àtit och hur jag trÀnat, detta för att kunna uvÀrdera efter varje vecka hur det gÄtt. Funkar riktigt bra faktiskt! (Just denna dag Àr frÄn förra veckan)
 Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn Àr Laila, jag Àr 20Är och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i SkellefteÄ tillsammans med min sambo och mina tvÄ Àlskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg gÄr, min vardag nÀr jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0