Det går verkligen upp och ner...

De flesta av er vet ju att jag deffar/ räknar kalorier.
Och fyfan det är en riktigt bergodalbana.. Vet inte om min kropp bara hatar mig eller om jag kanske lyckas bygga lite muskler också... eller.. så gör jag bara något väldigt fel 😂
Jag har haft extrem viktnojja som tonåring och känner nästan hur tankarna väcks när vågen visar + trotts att man äter färre kalorier än jag gör av med 😡😡 Men det är bara försöka tänka att vägen är inte rak och alla kroppar reagerar olika på omställning.
Och tyvärr tror jag att det är just siffrorna på vågen som gör att man bara vill skita i allt! Trotts att jag vet att  är jag mäter och kollar mig i spegeln så ser jag ju förändringar, inte stora men förändringar dock.
 
Ja det är bara kämpa på, för jag har fan inte tänkt ge upp!! Trotts att jag många gånger säger att jag bara vill skita i det 😂 Nä jag har tänkt stå fast vid att 2018 ska bli året jag kan kolla mig själv i spegeln och vara stolt över vad jag ser! (vet att det låter super klyschigt😂)
I med och motgångar är det bara fortsätta kämpa, det är inte förens du gett upp som du också har förlorat!
#KEEPGOINGSTRONG 💪
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0