Menskoppen!

Måste verkligen få rekomendera en sak till alla tjejer jag känner!
Alla har vi nog vid det här laget hört tala som menskoppen. Många jag känner (inklusiv jag själv) var/är väldigt skeptisk till den. Men jag bestämde mig efter många om och men att beställa en och prova.
Jag har ätit p-piller i väldigt många år, men nu bestämt mig för att sluta med dem och då tänkte jag att jag lika gärna kunde prova ett nytt mensskydd också.
Måste säga att jag är imponerad! Varför har jag inte provat förr? Tamefan det bästa jag provat!!
Ja det är lite träning med att få in och ut den och ja det känns lite konstigt i början, men när man fått till det. Wow! Man märker knappt av den. Jag som annars brukar kunna känna mig lite "äcklig" eller  obekväm eller hur jag nu ska uttrycka det tycker att det känns en aningen bättre med menskoppen.
Och dessutom kan den ju sitta i upp till 12 timmar, vilket underlättar när man håller igång hela dagen eller exempelvis på natten. Funkar även hur bra som helst när man tränar 👌
 
Så om ni är tveksamma, prova iallafall! Tror många av er inte kommer ångra sig. Sen är det klart att den inte passar alla, men värt att testa tycker jag!
 
Jag har denna (den mindre av dem) ^^ Den finns i två storlekar, en som är mindre och en som är lite större (om man fött barn eller är över 30år) Besällde min via naturalcycles.com och den kostar 199kr. Riktigt värt det! 😊👆👍

Halvtid👌

Ett av mina mål det här året är att jag skulle klara av att deffa åtminstone 3 månader. 
Imorgon har jag gjort hälften! 💪 Känner mig både stolt och lite frustrerad, men mest stolt. Jag har inte ätit skräpmat eller onödigt socker lika ofta som jag brukar och det är ett stort plus för mig som är typ världens största godisråtta 😂 Känner nu efter 6 veckor att det här är något jag kommer fortsätta med, kanske inte väga och räkna allt jag äter/dricker men att endå inte äta skräpmat och sötsaker lika ofta och såklart hålla igång träningen med åtminstone 4-5 dagar i veckan. 
Men nu till halvtid väntas en cheetday, eller ja man borde väl egentligen inte kalla det "fuskdag" då man måste kunna äta onyttigt eller det man bara är sugen på nån gång utan att det ska kallas fusk 😊
 
Lite kort om veckan då:
Har varit i skolan ganska mycket och jobbat på ett grupparbete vi har, inte det roligaste att typ analysera en massa case och hitta vetenskapliga artiklar och skit 😪
Men men annars har jag inte gjort så mycket, försökt plugga inför tentan och gymmat på som vanligt. Nu ligger man i soffan och bara tar det lungt medans Robin är och skruvar. Skönt med en lugn lördag!
 
 
Såhär ser min mat- och träningsdagbok ut^^ Har den nu när jag dietar för att hålla koll på vad jag ätit och hur jag tränat, detta för att kunna uvärdera efter varje vecka hur det gått. Funkar riktigt bra faktiskt! (Just denna dag är från förra veckan)
 

Det går verkligen upp och ner...

De flesta av er vet ju att jag deffar/ räknar kalorier.
Och fyfan det är en riktigt bergodalbana.. Vet inte om min kropp bara hatar mig eller om jag kanske lyckas bygga lite muskler också... eller.. så gör jag bara något väldigt fel 😂
Jag har haft extrem viktnojja som tonåring och känner nästan hur tankarna väcks när vågen visar + trotts att man äter färre kalorier än jag gör av med 😡😡 Men det är bara försöka tänka att vägen är inte rak och alla kroppar reagerar olika på omställning.
Och tyvärr tror jag att det är just siffrorna på vågen som gör att man bara vill skita i allt! Trotts att jag vet att  är jag mäter och kollar mig i spegeln så ser jag ju förändringar, inte stora men förändringar dock.
 
Ja det är bara kämpa på, för jag har fan inte tänkt ge upp!! Trotts att jag många gånger säger att jag bara vill skita i det 😂 Nä jag har tänkt stå fast vid att 2018 ska bli året jag kan kolla mig själv i spegeln och vara stolt över vad jag ser! (vet att det låter super klyschigt😂)
I med och motgångar är det bara fortsätta kämpa, det är inte förens du gett upp som du också har förlorat!
#KEEPGOINGSTRONG 💪
 

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0